BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

hakkımızda

Misyon
    Üniversitemizin gerek akademik faaliyetlerinin gerekse idari iş ve işlemlerinin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için gerekli teknolojik alt yapıyı sağlamak, paydaşların gereksinimleri doğrultusunda ihtiyaç duydukları teknik destek ve eğitimleri vermek, öğrencilerimizin ve hizmetlerimizden yararlanan diğer şahıs ve kurumların taleplerini hızlı ve verimli bir şekilde değerlendirmek, bilişim teknolojileri ile ilgili araştırma ve geliştirme faaliyetleri içerisinde bulunmak ve bu tür çalışmalar için gerekli desteği vermek, kurumun ihtiyaç duyduğu projeleri hazırlamak ve kullanıma sunmaktır. Çağımızdaki bilgi toplumu konjonktüründe e-devlet yapısının bir parçası olmaktır.

Vizyon
    "Bilgimiz, birikimimiz sizlerle daha anlamlı..." Sorunun değil, çözümün bir parçası olan, Kurumsal barışı kendisine hedef edinip gerek çalışanlarının memnuniyetini gerekse hizmet verdiğimiz diğer şahıs ve kurumların memnuniyetini ön planda tutan, Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri sürekli olarak yakından takip eden, Kendi bünyesinde veya diğer birimlerde çalışan personel için idari bir birim olmaktan ziyade bir akademi olmayı hedef edinen, Hizmetlerimizden yararlanan kişi ve kurumların güvenini kazanmış, kurumsal ve kararlı yapıya sahip bir birim olmaktır.

Yapılan işler